Contact

Optima Design Investment SRL

Str. Neppendorf nr 1 ap. 40
Sibiu
Romania

Telefon: 0799 630 777

www.mutari-sibiu.ro

CUI: 34373802
J32/353/2015

Mutari Sibiu

Mutari mobila Sibiu

Despre noi

Mutari Sibiu (www.mutari-sibiu.ro) a pus la punct un serviciu profesionist de mutari mobila si transport de mobila in Sibiu si imprejurimi.

Serviciul, denumit mutari mobila Sibiu este oferit de o echipa calificata de profesionisti care va sta la dispozitie in asa fel incat activitatea de mutari mobila Sibiu sa fie ceva placut, nu un stres ca pana acum.

Echipa noastra de mutari mobila si transport mobila in Sibiu, dotata cu scule si camioane specializate pentru mutari mobila in Sibiu dar si doar pentru transport mobila sau marfa in Sibiu, va ajuta de la primul pas pana la ultimul: demontarea si montarea mobilei, ambalarea si impachetarea acesteia in cutii speciale, manipularea si mai ales transportul ei in conditii de maxima siguranta.

Serviciul de mutari mobila Sibiu este destinat atat persoanelor fizice, care se muta dintr-o locuinta in alta, sau doar muta mobila dintr-o incapere in alta, dar si persoanelor juridice prin numeroasele activitati de mutari specifice firmelor: mutari si relocari arhive, mutari birouri, mutari sedii de firma, mutari firme de consultanta, mutari cabinete avocatura, mutari cabinete medicale etc. Activitatea de mutari pentru firme este foarte mult solicitata, deoarece angajatii vor putea sa isi desfasoare astfel linistiti munca pentru care sunt platiti, lasand profesionistii sa realizeze mutarea cat mai bine cu putinta.

In acest sens, Mutari Sibiu prin activitatea de mutari mobila Sibiu ofera servicii complete de mutari mobila in Sibiu si nu numai. Daca aveti nevoie de oameni specializati in mutari mobila, atunci puteti apela la serviciile firmei noastre, Optima Design mutari mobila Sibiu, doar pentru serviciul de transport mobila sau marfa in Sibiu.

Echipa noastra va sta oricand la dispozitie in a alege varianta de mutare optima pentru dumneavoastra. Consultanta pentru mutare, oferita de catre noi este gratuita, deoarece dorim sa va servim cat mai bine cu putinta, in asa fel incat sa nu mai aveti parte de nici un stres cand va mutati, lasand profesionistii sa isi faca treaba.

Clienti precum EON Gaz, Registrul Comertului Sibiu, Scandia, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Intermedia, Exposib sau National Leasing reprezinta cartile noastre de vizita de pana acum.

Sarcina dvs ramane una singura: sa ne comunicati locul, data si ora de unde trebuie sa realizam mutarea.

De restul... se ocupa profesionistii in mutari mobila in Sibiu.

Va asteptam !