Contact

Optima Design Investment SRL

Str. Neppendorf nr 1 ap. 40
Sibiu
Romania

Telefon: 0799 630 777

www.mutari-sibiu.ro

CUI: 34373802
J32/353/2015

Mutari Sibiu

Mutari mobila Sibiu

Mutari mobila Sibiu, transport mobila, marfa sibiu

Acum, in premiera pentru Sibiu, noi te ajutam sa te muti, cat mai usor si fara stres.

A trecut vremea in care te mutai cu prietenii, neamurile sau cu vecinii … acum toata lumea este ocupata, incat simti ca nu poti deranja pe nimeni care sa te ajute la mutat. Pentru ca, poate nici tu nu ai avea timp sa iti ajuti prietenii sa se mute … mai ales dupa o zi grea de servici.

De aceea, din dorinta de a-ti veni in ajutor, Mutari Sibiu a infiintat in Sibiu primul serviciu profesionist de mutari si transport de mobila.

In primul rand iti asiguram mijlocul de transport, un camion specializat exact pentru asa ceva, cu volum de 16 mc, si sofer pus la dispozitie in permanenta. Acesta este prevazut special pentru transportul de mobila si alte marfuri usoare (sarcina maxima 1.200 kg). Pentru un acces foarte usor in spatiul de incarcare camionul este prevazut cu lift special pentru ridicat.

Mutari Sibiu Mutari mobila transport mobila Mutare Sibiu

In plus, iti vom pune la dispozitie un adevarat pachet de servicii, menit sa te ajute cat mai mult in timpul mutarii.

La cerere, iti putem pune la dispozitie o echipa de profesionisti in mutari, specializati atat in demontarea si montarea mobilei, cat si in manipularea si transportul ei, in conditii de maxima siguranta.

Pentru o mutare comoda si usoara ti-am pregatit si o gama foarte variata de accesorii si ambalaje (cutii de carton de diferite marimi, folii de protectie cu bule de aer, saci pentru ambalat etc).

In concluzie, Mutari Sibiu este solutia perfecta pentru mutari in si din Sibiu, pentru transport de mobila sau de alte marfuri usoare, atat pentru firme cat si pentru persoane fizice, clientul nostru avand doar o singura sarcina: sa ne spuna data si ora la care vom incepe mutarea… De restul … se vor ocupa profesionistii